Hlavní obsah

Žena porodila čtyřčata, dozvěděla se o nich krátce před porodem

Novinky, zkr
Pa-čung

Lékaři mají k dispozici nejmodernější přístroje, pomocí kterých detailně sledují nejrůznější procesy v lidském těle. Například těhotenství dokážou monitorovat prakticky nepřetržitě celých devět měsíců. Je proto s podivem, že minulý čtvrtek porodila v čínském Pa-čungu žena čtyřčata, o kterých se dozvěděla až krátce před porodem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Číňanka porodila čtyřčata, o kterých se dozvěděla až v sedmém měsíci těhotenstvíVideo: Reuters

 
Článek

Jedenadvacetiletá Číňanka Che-čchun Siungová přivedla na svět najednou čtyři holčičky. O tom, že čeká čtyřčata, se ale dozvěděla až v srpnu, když byla v sedmém měsíci těhotenství.

Přesto, že termín porodu byl stanoven na konec září, lékaři se rozhodli pro císařský řez o dva týdny dřív. Děti přišly na svět během dvouhodinové operace.

„Jsem velmi šťastná a cítím odpovědnost, stejně tak jako určitý společenský tlak. Nikdy jsem si nemyslela, že tohle by se mohlo stát mě. Jsem tak šťastná,“ svěřila se mladá maminka.

Čtyřčata jsou nyní v inkubátorech, aby mohli lékaři kontrolovat jejich zdravotní stav. Nemocnice také uspořádala charitativní sbírku, která by rodičům pomohla překonat ekonomickou zátěž, která je v souvislosti s narozením dcer čeká.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám