Hlavní obsah

Žena vypila na letišti flašku koňaku na ex, protože si ho nemohla vzít na palubu

Smůlu měla čínská cestovatelka, která přiletěla z USA a přesedala na pekingském letišti na místní spoj do Wen-čou. Ve Spojených státech si koupila na letišti luxusní koňak, ale v Pekingu se dozvěděla, že lahev nemůže mít v příručním zavazadle, protože překračuje povolený limit 100 mililitrů tekutin.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ve snaze nepřijít o mok v hodnotě zhruba 4400 korun se žena rozhodla přímo u letištní kontroly koňak vypít. A stejně, jako to v díle Jaroslava Haška dokázal dobrý voják Švejk, i ona nápoj pozřela „na ex“. Vzápětí jí ovšem zaměstnanci letiště sdělili, že je příliš opilá, aby mohla v letu pokračovat, informoval list The Beijing Times.

Podle očitých svědků se žena poté, co ji odmítli pustit na palubu, začala válet po zemi, vztekle křičela a nakonec omdlela. Z odbavovací přepážky ji odvezli na kolečkovém křesle a letištní personál přivolal zdravotníky, aby se o ni postarali.

List South China Morning Post dodal, že žena se probrala až po sedmi hodinách, kdy poděkovala všem za pomoc – a místo pokračování v cestě letadlem zavolala rodině, aby ji přijela do Pekingu vyzvednout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám