Hlavní obsah

Půvabné dívky opět soutěží o nejkrásnější pozadí

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Brazílii se opět koná soutěž Miss Bum-Bum, v níž se rozhoduje, která z účastnic má nejkrásnější pozadí. V pondělí se vybrané dívky sjely do Sao Paula, kde se procházely jen v plavkách a samozřejmě tak vzbuzovaly pořádný rozruch.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Finalistky soutěže Miss Bum-Bum předvedly svá pozadíVideo: Reuters

 
Článek

Do přehlídky se přihlásilo přes 500 zájemkyň, z nichž bylo do současné fáze soutěže vybráno 27 dívek, přičemž každá reprezentuje jeden brazilský stát. Veřejnost teď bude hlasovat, kdo se dostane do listopadového 15členného finále.

Soutěž je v Brazílii populární a není se čemu divit. Vždyť některé krásky účastnící se tradičního karnevalu v Riu si podle agentury Reuters nechávají svá pozadí dokonce pojistit. Pro mnohé dívky je tak splněným snem, když se dostanou do užšího výběru v této soutěži.

BEZ KOMENTÁŘE: Vítězkou soutěže o nejkrásnější pozadí se stala Indianara Carvalhová

„Soutěžit v Miss Bum-Bum je čest. Vždycky jsem o tom snila,“ uvedla Debora Dunhillová, která reprezentuje stát Tocantins.

Letos organizátoři přehlídky zavedli jednu novinku – účastnice musely prokázat, že nepodstoupily žádnou plastickou operaci nebo že nepoužily žádné prostředky k vylepšení svého pozadí.

Reklama

Výběr článků

Načítám