Hlavní obsah

Sedmiletá dívka přežila 18 dní v džungli

Novinky, vps

Po dlouhých 18 dnech se podařilo v pondělí zachránit sedmiletou dívku, která se ztratila rodičům v kolumbijském Národním parku Tayrona. Do jejího pátrání se zapojily stovky lidí, nakonec však pomohl anonymní tip.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranáři přepravili sedmiletou dívku do nemocniceVideo: Reuters

 
Článek

Holčička jménem Jessica Patricia Ariasová se před téměř třemi týdny ztratila při sbírání kokosů, uvedla agentura Reuters. Policisté po ní pátrali jak po zemi, tak ze vzduchu. Objevena byla v opuštěné chatce na základě anonymního telefonátu.

„Byl to anonymní telefonát rodině a na policejní stanici. Policisté začali hledat, a když dorazili na místo, našli holčičku ve špatném stavu v opuštěné chatce,“ citovala agentura Reuters Sandru Vallejosovou, velitelku policie ve městě Santa Marta.

Dívka je po převozu do nemocnice ve stabilizovaném stavu. Byla dehydrovaná a podvyživená a podle tržných ran na jejích nohou je pravděpodobné, že ušla velkou vzdálenost.

Policie teď vyšetřuje, jak dívenka přežila v džungli, a především se zajímá o to, kdo stojí za anonymním tipem o dívčině místě pobytu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám