Hlavní obsah

Boží mlýny melou dost rychle. Zloděj skončil jako zpráskaný pes

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maringa

Motorkář, který v pátek odpoledne přepadl benzínovou stanici v brazilské Marinze, určitě nepočítal s tím, že ze své lupičské mise vyjde jako zpráskaný pes. Poté, co začal ujíždět s ukradenými penězi, ho totiž jeden z řidičů srazil svým autem na zem. A ostatní lidé na pumpě ho pak společnými silami zpacifikovali, napsal server televize Nine News.

BEZ KOMENTÁŘE: Ujíždějícího zloděje na motorce srazil jeden z řidičů svým vozemVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Na videozáznamech z bezpečnostních kamer je vidět, jak motorkář v helmě vstoupil do prodejny na benzínce na jihu Brazílie a požadoval po obsluze vydání hotovosti z kasy. Když mu prodavačka pytlík s penězi vydala, motorkář nasedl na svůj stroj a začal odjíždět.

Vtom ho srazilo auto, které se na něj vyřítilo ze strany. Zloděj sice skončil na zemi, ale okamžitě vstal. To už se však na něj seběhli další zákazníci stanice, včetně oloupené prodavačky. Jeden z přítomných do něj začal kopat a všichni společně mu pak znemožnili útěk.

Reklama

Výběr článků

Načítám