Hlavní obsah

Lidé nevěřícně zírali, drobná policistka nadzvedávala auto jako hračku

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už jste někdy viděli, aby drobná žena nadzvedla auto, jako by nic nevážilo? V New Yorku byla taková scénka nedávno k vidění. A nevěřící a šokované výrazy lidí, kteří to pozorovali, dávaly jasně najevo, o jak neuvěřitelnou situaci se jednalo. Ve skutečnosti se ale nechali napálit skrytou kamerou, šlo totiž o natáčení reklamy.

Foto: Reuters

Drobná policistka nadzvedávala taxík s řidičem, jako by nic nevážil

Článek

Princip velmi realistického vtípku byl jednoduchý. Drobná policistka, kterou byla ve skutečnosti herečka a komička Jenni Ruizaová, se naoko hádala s taxikářem, jehož hrál její kolega Bobbi Costas.

Upozorňovala ho, že na tom místě nemůže stát, protože je tam zákaz. Řidič jí ale odporoval a na její varování se vykašlal. Neměl to dělat, následoval totiž trest.

Metr šedesát vysoká Ruizaová totiž chytla předek jeho auta a zvedla ho, jako kdyby bylo z papíru. Jejich předchozí hádka vždy upoutala pozornost řady kolemjdoucích, dvojice tak měla dostatečně velké publikum, jehož reakce byly k nezaplacení.

Zvedání bylo jednoduché

Auto bylo speciálně upravené – celá přední část byla odlehčená, takže chyběl i motor, a v zadní části byly uložené ocelové pláty jako protiváha.

„Dozadu jsme dali zarážky, aby se nepřevážilo. Nechtěli jsme, aby to Jenni katapultovalo,“ uvedl pro New York Daily News režisér videa Michael Krivicka.

Dvojice opakovala vtípek na různých místech New Yorku. Celkem trvalo natáčení čtyři dny, přičemž za jeden z nich zvládla Ruizaová auto zvednout asi dvacetkrát. Sice to podle ní nebylo náročnější, než kdyby brala do náručí svého 15kilového psa, čtvrtý den už toho ale měla dost.

Video vzniklo jako reklama na nový start-up Car Lister, který pomáhá lidem prodat jejich auta.

Reklama

Výběr článků

Načítám