Hlavní obsah

Nastražil past na přítelkyni, ta se mu bolestivě pomstila

– Milton Keynes
Novinky, zpe

Mladý muž z Velké Británie si vystřelil ze svojí přítelkyně. Do kečupu přidal jedlou sodu, a když si ho žena po příchodu domů chtěla dát na hranolky, láhev jí „explodovala” v ruce. Svému milému se ale pomstila.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž si vystřelil ze svojí přítelkyně, do kečupu jí přimíchal jedlou soduVideo: ReuBekahVidz, Newsflare.com

 
Článek

Pár z britského města Milton Keynes na sebe připravuje „pasti” už několik měsíců.

Nedávno se Reuben rozhodl přimíchat do kečupu sodu. Když si pak Rebekha po příchodu domů chtěla dát kečup na hranolky, čekalo ji nepříjemné překvapení. Láhev s kečupem jí vlivem chemické reakce „vybouchla” v rukách.

Její přítel se při tom náramně bavil. To však ještě netušil, že ho čeká „pikantní“ odveta.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Žena si vystřelila ze svého přítele, do zubní pasty mu přimíchala wasabiVideo: ReuBekahVidz, Newsflare.com

Jeho milá mu nachystala překvapení na ráno a do zubní pasty přimíchala pálivé wasabi, v češtině přezdívané „japonský křen“. Reuben si tak začal čistit zuby pekelně pálivou nazelenalou pastou.

Kamera zachytila, jak Reuben v koupelně nadává, plive a tečou mu slzy z očí.

Když už to nemohl vydržet, popadl hrneček na kartáčky a natočil si do něj vodu, aby pálení zažehnal. K dovršení všeho kamera zachytila nápis na spodu hrníčku: I´m a twat. To má docela vulgární význam, takové slovo v ČR veřejně vyslovuje snad jen prezident, když mluví o ženské punkrockové skupině z Ruska.

Reklama

Výběr článků

Načítám