Hlavní obsah

Pes překonal světový rekord v běhu po předních tlapkách

– Tustin
Novinky, zpe

Světovým šampiónem v běhu po předních tlapkách se stala fenka Konjo. Pět metrů zdolala po svých předních nohách za pouhé dvě sekundy a svým výkonem se zapíše do Guinnessovy knihy rekordů, napsal britský server Metro.

BEZ KOMENTÁŘE: Fenka překonala světový rekord v běhu po předních

 
Článek

Nová rekordmanka Konjo je křížencem tří plemen. Své geny zdědila z části po Jack Russellu teriérovi, z části od čivavy a z půlky od papillona. Její majitelka Julia Pasternacková z Kalifornie je prý na svého mazlíčka velmi hrdá.

Pasternacková prozradila, že oblíbeným jídlem Konjo je zmrzlina. Dodala, že její fenka si také ráda hraje s lidskýma rukama, trhá kapesníky a straší pošťáky.

Majitelka fenky si podle serveru myslí, že běhat po předních je pro Konjo snadné díky tomu, že je malá a většinu svalů má na přední části těla.

Konjo s časem 2,39 sekundy překonala v kalifornském Tustinu rekord psa Jiffa - německého trpasličího špice, který byl šampiónem z roku 2013. Jeho nejlepší čas byl něco přes sedm sekund. Jiff se mimo jiné proslavil tím, že účinkoval v klipu Dark Horse zpěvačky Katy Perry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám