Hlavní obsah

Stařík šokoval tanečními kreacemi na hudebním festivalu

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třiaosmdesátiletého pána byste na festivalu elektronické taneční hudby asi nečekali. V Nizozemsku se jeden na podobné akci přece jen nachomýtl. A s tancem nezůstal pozadu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

83letý muž ohromoval tanečními kreacemi účastníky hudebního festivaluVideo: erwinbakkum83, Newsflare.com

 
Článek

Hudební festival v nizozemském městě Haarlem si společně s povětšinou mladými nadšenci do elektronické taneční hudby užil také osmdesátník Johan de Vries.

Energický stařík tančící stranou na chodníku si rychle získal pozornost. Několik účastníků festivalu se přestalo zajímat o hudební vystoupení, raději začali muže nenápadně natáčet na svůj mobilní telefon. Protože tohle se skutečně hned tak nevidí.

Johan de Vries neukázal své taneční umění zdaleka poprvé. Jako mladší býval ozdobou tanečních sálů a parketů. Na festivalu v Haarlemu se nechal slyšet, že čeká, až nějaký DJ zahraje trochu tvrdší hudbu. Ovšem soudě podle videa, alespoň částečně se mu tamní interpreti do vkusu trefili.

Mají elánu na rozdávání

V květnu ohromila svojí energičností také postarší žena v Bruselu, belgické metropoli. Na rytmy pouličního beatboxera předvedla opodál stojícímu publiku strhující taneční číslo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Energická stařenka se vůbec nestydělaVideo: power-beat, Newsflare.com

Žena, která šla kolem se svým psem, zaujala kolemjdoucí i samotného umělce, který si říká Power Beat. Její taneční vystoupení vyvrcholilo tím, že si klekla na zem a v tanci pokračovala na kolenou. [celá zpráva]

Reklama

Výběr článků

Načítám