Hlavní obsah

Ozbrojené děti se vloupaly do školy, aby ukradly zápisník se známkami

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bělehrad

Srbská policie zatkla dva sedmáky, kteří v maskách a „ozbrojeni” umělohmotnou pistolí vpadli do školní třídy na předměstí Bělehradu a odnesli si z ní zápisník se známkami. S odvoláním na místní policii o tom informovala agentura Reuters.

Foto: Profimedia.cz

Podle policie si loupež zápisníku zřejmě objednal kamarád povedené dvojice kvůli špatným známkám (ilustrační foto).

Článek

Chlapci, kteří nebyli žáky školy, vtrhli během odpoledního vyučování do hodiny srbštiny a s atrapou pistole a s nožem vyhrožovali učitelce. Ta si podle internetového portálu deníku Blic myslela, že jde o vtip. Maskovaní útočníci nakonec utekli se zápisníkem se známkami.

"Vypadá to, že jistý chlapec se dohodl s dvojicí kamarádů, že se kvůli jeho špatným výsledkům (ve škole) zmocní zápisníku," řekl agentuře Reuters policista, který si nepřál zveřejnit své jméno. Notes se známkami se prý našel.

Po úterním incidentu se v některých srbských školách objevily kamery a na pořádek začali dohlížet strážníci. Policie obvinila mladistvé útočníky z násilného chování, z ohrožení veřejné bezpečnosti a z ničení majetku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám