Hlavní obsah

Cyklista se přesvědčil, že riskovat na semaforech se nevyplácí

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké štěstí měl jeden britský cyklista, který se vřítil na poslední chvíli do křižovatky v Manchesteru. Zleva už totiž jel autobus, do něhož muž narazil, napsal v neděli web listu The Independent. Být to o sekundu dřív, skončil by pod jeho koly.

BEZ KOMENTÁŘE: Cyklista projel křižovatkou na červenou, tvrdě na to doplatil

 
Článek

Video natočil minulé pondělí motorkář, který jel za cyklistou. Od zveřejnění už ho viděly statisíce lidí. Na záběrech je vidět, že cyklista se po nehodě zvedl, a zdálo se, že je v pořádku.

„Na cestě domů jsem viděl cyklistu, jak jel na červenou a seznámil se s bokem autobusu. Nemám pro něj žádné slitování. Nakonec ale byl v pořádku. Mohla z něho ale být šmouha na silnici,“ okomentoval video jeho autor.

Autorovi nahrávky se po zveřejnění ozval muž tvrdící, že je cyklista na videu. Vysvětlil, že pospíchal a na poslední chvíli si uvědomil, že světla nestihne. Začal proto brzdit, ale prasklo mu lanko na přední brzdě.

Reklama

Výběr článků

Načítám