Hlavní obsah

Stařenka se nechala unést pouličním umělcem a rozparádila se

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brusel

Na diváky, kteří v pondělí sledovali vystoupení pouličního beatboxera v belgickém Bruselu, čekalo spontánní překvapení. Umělcovu show obohatila svým unikátním tanečním výkonem stařenka, která šla kolem se svým psem. A těžko říct, kdo zaujal přítomné víc.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Energická stařenka se vůbec nestydělaVideo: power-beat, Newsflare.com

 
Článek

Postarší dáma svou choreografií okouzlila nejen diváky, ale i samotného beatboxera Ammara Dafriho vystupujícího pod uměleckým jménem Power Beat. „Ta žena mě opravdu dojala, hrál jsem na harmoniku jen pro ni. To je to, co dokáže umění,“ poznamenal umělec.

Vitální stařenka, která celou dobu držela na vodítku svého čtyřnohého miláčka, dala do vystoupení opravdu všechno. V jednu chvíli si dokonce klekla na kolena a předváděla energické pohyby. Zatímco ze začátku bylo náměstí poloprázdné, během dvouminutové skladby diváků podstatně přibylo.

Po zaznění posledních tónů se tanečnice sebrala a jakoby nic odkráčela i se svým psem pryč. Její totožnost zůstala utajena divákům i Dafrimu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám