Hlavní obsah

Brazilec vytváří lidem na hlavě velmi unikátní sestřihy

Novinky, zkr
Sao Vicente

Pokud si chcete nechat na hlavě vytvořit nějaký originální účes, a ještě k tomu chcete vzdát hold své oblíbené celebritě, atletovi nebo komukoliv jinému, určitě vás zaujme práce brazilského kadeřníka. Ten totiž svým klientům dokáže na hlavě vystříhat jakoukoliv podobiznu, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Patnáctiletý Luis má na hlavě fotbalistu NeymaraVideo: Reuters

 
Článek

Majitel kadeřnického salónu Nariko v pobřežním městě Sao Vicente vytváří svým zákazníkům unikátní sestřihy už zhruba rok. Stačí jen, aby si přinesli fotografii svého oblíbence, kterého chtějí mít vystříhaného na hlavě.

V současnosti mají návštěvníci jeho studia největší zájem o kapitána brazilského národního fotbalového týmu Neymara. Nariko, jak si kadeřník říká, má na svém kontě ale i podobizny rappera Snoop Dogga, Ježíše Krista anebo repliku slavné da Vinciho Poslední večeře.

Patnáctiletý Luis Fernando má na hlavě svého oblíbeného fotbalistu. A dokonce už podruhé. Kadeřníkovi trvalo tři a půl hodiny, než ho na hlavě zvěčnil. „Jsem Neymarův fanoušek, tak jsem si ho tam dal znova. Mám ho rád, inspiruje mě. Líbí se mi, jak hraje,“ svěřil se teenager.

"Jako se obrazy a kresby nazývají uměním, tak i naše práce je umění. A to něco stojí,“ popisuje Nariko. Zatímco běžný sestřih vyjde v přepočtu zhruba na 150 až 400 korun, umělecký účes stojí kolem tisícovky. A pokud má někdo zájem, může si nechat výtvor upravit i barevně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám