Hlavní obsah

Policisté ani na dovolené nezapřeli svou profesi

Novinky, zkr
New York

Čtveřice švédských policistů vyrazila na dovolenou do New Yorku, aby si odpočinula od každodenního potírání zločinu. Ani za velkou louží ale muži zákona své profesi neunikli. V metru se totiž stali svědky brutálního útoku a tak museli zakročit, informoval server listu The New York Post.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté ani na dovolené nezapřeli svou profesiVideo: ray.casanova, Newsflare.com

 
Článek

Policisté Markus Åsberg, Erik Naslund, Samuel Kvarzell a Eric Jansberger ze švédské Uppsaly jeli 22. dubna metrem na Broadway na muzikál Bídníci. V jejich soupravě se ale do sebe pustili dva bezdomovci. Strojvedoucí vlaku požádal cestující o pomoc s tím, zda mezi nimi nejsou policisté. Švédové tedy začali jednat.

„Jeden z těch chlapů byl na druhém, tak jsme je oddělili,“ popsal pětadvacetiletý Åsberg. Podle něj byl napadený muž zraněný a útočníkovi se nebránil. Švédští policisté ho ale zpacifikovali a drželi až do příjezdu newyorských kolegů.

„Přijeli jsme sem na dovolenou, jsme tady jeden den. Nejsme žádní hrdinové, jen turisté,“ dodal  Åsberg. Čtveřice nakonec stihla i naplánovanou návštěvu divadla, zážitek z metra ale musela ještě předtím spláchnout pivem.

Reklama

Výběr článků

Načítám