Hlavní obsah

Pronajali dům turistům. Nebyl to dobrý nápad

Calgary

Kanadští manželé Mark a Star Kingovi pronajali svůj dvoupodlažní byt přes populární internetovou stránku Airbnb turistům. Doufali, že si tak přivydělají na cestování. Poté co je ale sousedé upozornili na hluk jejich nových nájemníků, je doma čekalo nemilé překvapení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Turisti totálně zdemolovali pronajatý dům v CalgaryVideo: MistyHamel, Newsflare.com

 
Článek

Rozbitý nábytek, roztříštěné sklo, spodní prádlo roztahané po celém bytě, zeď pocákaná barbecue omáčkou, doslova každý metr čtvereční pokrytý nepořádkem nebo zničenými věcmi. To vše zvládli jejich nájemníci během třídenní drogové orgie.

Podle svědectví sousedů před domem během noci zastavil autobus, z kterého se vyhrnula stovka lidí. Místní policie během noci obdržela od sousedů několik stížností na hluk, načež se rozhodla párty ukončit kvůli potyčce několika lidí před domem.

„Za devět let, co sloužím u policie, jsem podobnou spoušť neviděl a vůbec nechápu, jak se někomu podařilo nadělat takový nepořádek během tří dnů,“ uvedl zasahující policista Attila Horvath.

Celkovou škodu zatím policie odhaduje přibližně na 1,5 miliónu korun. Server Airbnb už začal pracovat na vypořádání škody. Podle pravidel je totiž každý, kdo pronajme svůj byt, pojištěn na částku do 24 miliónů korun na úhradu případných škod.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám