Hlavní obsah

Matt Damon bude letos poprvé volit

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOLLYWOOD

Americký herec Matt Damon už nehodlá dál přihlížet tomu, do jaké záhuby se řítí jeho rodná země, a proto se letos vůbec poprvé ve svém životě vydá k volbám. Dá tak na radu svého nejlepšího přítele, herce Bena Afflecka - neoficiálního vůdce celebrit, které se přiklánějí k americkým demokratům, a aktivně se zapojuje do prezidentské kampaně demokratického kandidáta Johna Kerryho.

Článek

Matt Damon se přiznal, že měl vždycky pocit, že jeho hlas stejně nebude nic znamenat.

"Možná je mé uvažování zcestné a nesmyslné a chápu, že je to děsná výmluva, ale každý, koho jsem kdy chtěl volit, můj hlas prostě nepotřeboval. To se teď změnilo, protože se Amerika hodně změnila a posunula někam, kde nemá co dělat," prohlásil herec.

Chce být prvním

I když ještě před několika lety o hlasování ve volbách nechtěl ani slyšet, nyní Damon trvá na tom, že bude prvním obyvatelem Bostonu, který v listopadu vhodí svůj hlas do urny.

"Budu volit Johna Kerryho. Nechci, aby se opakovala stejná situace jako v posledních volbách, kdy měli oba kandidáti téměř shodné preference a nakonec vyhrál ten špatný. Letos je to s výzkumy skoro stejné, takže jsem se rozhodl změnit svůj postoj a k volbám půjdu. Tak kritický k politice jsem ještě nikdy v životě nebyl," dodal.

Reklama

Související témata:

Související články

Brad Pitt zachránil život Mattu Damonovi

Herec Matt Damon je nyní vděčný svému kolegovi Bradu Pittovi, který mu prý zachránil život. Obě hvězdy společně večeřely v restauraci v Chicagu, když se Damon...

Výběr článků

Načítám