Hlavní obsah

Světlana Nálepková se bojí koupání v moři

Novinky, Korzo
PRAHA

Herečka Světlana Nálepková se nerada koupe na volném moři a vždycky se raději drží blízko pláže. Kdysi ji totiž vylekal model žraloka, který ve filmu Čelisti ohrožoval návštěvníky pláže. Přesto letos strávila dovolenou na jachtě a dvanáct dnů se plavila na Jadranu v Chorvatsku.

Článek

"Na lodi, když ostatní při zastávce skákali do stometrové hloubky, tak jsem jenom postávala na schůdcích. Nakonec jsem se ale pochlapila a udělala jsem kolem lodi několik temp. Bleskurychle jsem se ale pokaždé vracela na palubu. Dcera se taky bojí a naprosto mě chápe," prozradila Nálepková.

Herečku s přítelem Břetislavem a její dcerou pozvali na palubu jejich známí jachtaři v čele s kapitánem Luďkem Sejkorou, jehož tým CIUR letos v dubnu vyhrál evropský pohárový závod v jachtingu. 

Počasí jim vyšlo

"Trochu nám komplikovala život skutečnost, že šlo o závodní jachtu a nebylo na ní takové pohodlí jako na normální lodi. Je tam minimum místa, nedostatek elektřiny i vody, kterou se musí šetřit," vyprávěla herečka.

"Vůbec nám to ale nevadilo. Naopak to byl perfektní zážitek. Při plavbě totiž nikdo nesmí zbytečně zabírat místo a celá posádka musí být nestále ve střehu. Za pár dní jsme si připadali jako zkušení námořníci a bylo nám fajn. Přálo nám i počasí a zažili jsme jenom jednu bouři, ale tu jsme prožili v zátoce při kotvení," dodala

"Naprosto nadšený ale byl můj přítel. Je přesně typ člověka, který nevydrží chvilku v klidu a děsil se pomyšlení, že se bude nudit někde na pláži.Tady byl doslova ve svém živlu a okamžitě se zapojil do všech chlapských prací na lodi. Nezdá se to, ale na jachtě je při plavbě pěkný cvrkot."  

Doma na ni čekala práce

Po příjezdu domů na romantickou výpravu Nálepková rychle zapomněla. Na rodinné ovčí farmě ji už totiž čekalo množství neromantických povinností.

"Práce se za těch pár dní nahrnulo tolik, že nevíme, kam dřív skočit. Musíme prodloužit výběhy pro ovce, protože už spásly všechnu trávu, zatloukáme kolíky, připravujeme seno na zimu a čistíme stáje. Radost z léta nám to nekazí a hrozně se těšíme do lesa na houby. Jsme totiž všichni houboví fanatici a už se nemůžeme dočkat, až si vynahradíme loňskou neúrodu," těší se Světlana.

Reklama

Související témata:

Související články

Arabové chtěli koupit dceru Nálepkové

I když se populární zpěvačka a herečka Světlana Nálepková z exotického zájezdu do Egypta vrátila už před několika dny, stejně se nestačila úplně vzpamatovat...

Světlana Nálepková touží po dítěti

Světlana Nálepková, matka dcery Pepiny, neskrývá, že už tři roky prožívá s Břetislavem Syrovým velmi citlivý a něžný vztah. Ke štěstí jim už chybí pouze jedna...

Výběr článků

Načítám