Hlavní obsah

Policisté vytáhli z auta řidiče těsně předtím, než začal hořet

Novinky, vps

Štěstí v neštěstí měl řidič vozu, který vyjel v neděli brzo ráno z dálnice u Dallasu, narazil do sloupu a upadl do bezvědomí. Jeho vůz po chvíli začal hořet, to už ale na místě byla policejní hlídka a z vozu muže vytáhla, jak zachytila palubní kamera policejního vozu. O pár sekund později plameny zachvátily i zbytek jeho vozu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policisté vytáhli řidiče z hořícího autaVideo: Reuters

 
Článek

Policisté Ryan Nielsen a Autumn Sotoová museli nejprve rozbít sklo u pomačkaných dveří tmavého SUV. Poté rychle vytáhli ven řidiče a dostali ho do bezpečné vzdálenosti. Jeho oblečení už v tu chvíli hořelo, uvedla stanice WFAA.

Pětadvacetiletý řidič Hector Calles byl převezen do nedaleké nemocnice. Utrpěl popáleniny na nohou a několik dalších zranění, očekává se však, že se plně uzdraví. Oba policisté, kteří jsou chváleni za svou bezchybnou reakci, z incidentu nedělali velkou vědu.

„Nemůžu říct, že by se něco takového dělo pořád, ale byl to pro nás prostě jen další den v práci,“ uvedl Nielsen pro stanici Fox 4. „Každý z našeho oddělení by udělal to samé,“ dodala jeho kolegyně.

Reklama

Výběr článků

Načítám