Hlavní obsah

Adoptovaná žena pracovala v téže firmě s biologickou matkou, ani jedna to nevěděla

La-Sonya Mitchellová Clarková z amerického státu Ohio pracovala roky po boku své biologické matky, o jejíž identitě netušila nic. Proto také nemohla vědět, že jedna z jejích kolegyň je ženou, která ji přivedla na svět. Až když po biologické matce začala pátrat, došla rovnou do vlastního zaměstnání. Matka s dcerou tam nic netušíce pracovaly vedle sebe čtyři roky.

Foto: WKBN-TV, ČTK/AP

La-Sonya Mitchellová Clarková (vlevo) se svou biologickou matkou Francine Simmonsovou

Článek

„Od první chvíle, kdy jsem zjistila, že jsem adoptovaná, chtěla jsem poznat svou biologickou matku,“ uvedla Mitchellová Clarková televizi ABC.

Osmatřicetiletá žena se nakonec pustila do pátrání po své biologické matce. Našla její jméno Francine Simmonsová. Že pracuje ve stejné společnosti InfoCision provozující call-centra, bylo pro ni šokujícím zjištěním.

„La-Sonya Mitchellová Clarková u nás pracuje čtyři roky, Francine Simmonsová už deset roků,“ uvedla mluvčí společnosti InfoCision v rozhovoru pro televizi ABC.

Ale to není vše. Matka a dcera bydlí od sebe jen šest minut chůze ve městě Youngstown. „Jsem v šoku, je to tak úžasné,“ pochvalovala si Simmonsová v rozhovoru pro ABC.

„Adoptivní rodiče mé pátrání celou dobu podporovali,“ dodala Mitchellová Clarková.

Simmonsová dala svou dceru k adopci poté, co ji porodila ve svých 15 letech. Podle svých slov vždy toužila po tom vypátrat ji, ale nevěděla jak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám