Hlavní obsah

Nejkrásnější středoškolačka bydlí v Bašce a studuje ve Frýdku-Místku

Právo, Pavel Karban

Sedmnáctiletá Nikola Uhlířová z Bašky na Frýdecko-Místecku se stala v pátek večer MISS RENETA 2015. Studentka Gymnázia a SOŠ z Frýdku-Místku uspěla ve stejnojmenné mezinárodní soutěži o nejkrásnější a nejsympatičtější středoškolačku, kterou tradičně hostil Havířov.

BEZ KOMENTÁŘE: Nejkrásnější středoškolačkou se stala semdnáctiletá hnědovláskaVideo: Pavel Karban, Právo

 
Článek

O titul ve 23. ročníku klání, jehož letošní podtitul byl Retro Miss, usilovalo na finálovém večeru osm dívek z Česka, tři Slovenky a Polka.

„Znamená to pro mě strašně, ale strašně hodně. Fakt. Děkuju. Chtěla bych poděkovat všem, prostě týmu celému, všem holkám, že jsem se mohla seznámit, že jsem tady vůbec mohla být a fakt je to pro mě strašně velká zkušenost. A jsem strašně šťastná, nedokážu to ani popsat,“ řekla rozesmátá Uhlířová krátce poté, co si na hlavu posadila korunku pro vítězku. Přiznala, že úspěch ji povzbudí. „Třeba zkusím někdy Českou Miss,“ prozradila.

První vicemiss se stala Sarah Karolyiová, šestnáctileté studentce SPŠ strojní a SOŠ Prof. Švejcara z Plzně patří i titul MISS RENETA Foto. Dva tituly si z Havířova odvezla i osmnáctiletá studentka Všeobecného a sportovního gymnázia v Bruntále Renáta Pavlíková, která se stala druhou vicemiss a MISS RENETA Publikum. Poslední titul MISS RENETA Internet si domů do slovenské Čadce odvezla teprve patnáctiletá studentka Obchodní akademie D. M. Janoty Diana Kužmová.

V pátečním finálovém večeru absolvovalo dvanáct finalistek čtyři disciplíny. Všechny se přitom nesly v duchu retro. Dívky například tančily charleston, předvedly se v lázeňské módní přehlídce a nechyběla ani promenáda v plavkách.

Klání, kterého se mohou zúčastnit pouze středoškolačky starší 15 let, organizuje Střední škola Havířov-Prostřední Suchá, Klub přátel školy a Městské kulturní středisko Havířov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám