Hlavní obsah

Kouzelník zaskočil lidi na ulici, levitoval ve vzduchu

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodně překvapení byli v neděli lidé, kteří šli v Tel Avivu kolem nákupního centra Dizengoff. Ve vzduchu se tam totiž „vznášel“ izraelský kouzelník Hezi Dean. Zdálo se, že nemá žádnou oporu, pouze měl ruku položenou na stěně budovy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kouzelník šokoval lidi, na ulici visel ve vzduchuVideo: Reuters

 
Článek

Zkušený kouzelník svůj trik předváděl asi pět hodin a donutil přihlížející spekulovat, jak to vlastně dělá, uvedla agentura Reuters.

„Myslím, že ta ruka není jeho skutečná. Je přilepená ke stěně a část jeho těla je k té ruce připevněná, takže je tam zavěšený,“ odhadoval přihlížející Ben Gur-Levi.

Dean, pro něhož se jednalo o propagaci jeho nového pořadu, později uvedl, že po různých nebezpečných kouscích se nechtěl pouštět do ničeho extrémního, proto předvedl tento trik, který měl lidi donutit přemýšlet, jestli je to reálné a jak to udělal.

Izraelský kouzelník má za sebou celou řadu triků a představení. V roce 2011 například o tři hodiny překonal rekord svého amerického kolegy Davida Blainea, když vydržel 66 hodin v ledové krychli. O rok později zase vydržel 35 hodin na devět pater vysokém stožáru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám