Hlavní obsah

Před BBC přijel tank, „The Stig“ přivezl petici za návrat Clarksona

Novinky, vps

Před londýnské sídlo BBC v pátek přijel tank s mužem oblečeným jako legendární závodní jezdec „The Stig“ z pořadu Top Gear. Doručil vedení televize petici požadující vrácení moderátora Jeremyho Clarksona do motoristického pořadu.

Foto: Novinky/Reuters

Stig přivezl v tanku petici s miliónem podpisů za návrat Clarksona do Top Gearu

Článek

Online petici, pod níž do pátečního odpoledne připojil podpis necelý milión lidí, zorganizoval novinář Harry Cole z politického blogu Guido Fawkes. Cole stál i za pátečním kouskem, kdy Londýnem projížděl tank. Jednalo se o jeho další pokus, jak dostat Clarksona zpět do pořadu Top Gear.

„Milión lidí ho pořád chce zpět do vysílání. Čísla mluví sama za sebe. My ho nebudeme obhajovat, ale lidé ho milují a chtějí ho vidět na BBC v neděli večer, tak to všechno zastavte, přestaňte rozčilovat diváky a vraťte ho zpátky do telky,“ uvedl v pátek Cole.

Clarkson měl ve čtvrtek dle serveru The Daily Mirror na charitativní akci, kde se dražilo dle jeho vyjádření „poslední kolo“ na trati Top Gearu, publiku říct, že očekává, že ho BBC propustí.

Vysílání Top Gearu bylo pozastaveno po Clarksonově odstavení z pořadu kvůli jeho roztržce s produkčním, kterému měl nadávat a udeřit ho kvůli jídlu. [celá zpráva]

O jeho osudu v BBC by měl příští týden rozhodnout generální ředitel Tony Hall. Pořad se mohl vysílat i dál jen s moderátory Hammondem a Mayem, ti to však odmítli. [celá zpráva]

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám