Hlavní obsah

Prchající podezřelí bombardovali policisty marihuanou

Novinky, zkr
Arizona

Arizonští policisté z okresu Pinal čelili při pronásledování podezřelých nevšední kanonádě. Zřejmě drogoví dealeři, kteří se jim snažili uprchnout, vyhazovali při honičce z okna auta balíky s marihuanou, napsala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Prchali před policisty, přitom z auta vyhazovali balíky s marihuanouVideo: Pinal County Sheriff's Office, Reuters

 
Článek

Jak uvedla kancelář šerifa, pronásledování začalo minulou středu poté, co si policie všimla na dálnici u Casa Grande bílého SUV jedoucího vysokou rychlostí. Když se k němu muži zákona přiblížili, začala dvojice vyhazovat z auta balíky s marihuanou.

Nakonec se je jejich auto podařilo zabrzdit pomocí zastavovacích pásů s hroty, které propíchly přední pneumatiky. Muži se sice pokusili ještě utéct po svých, policie je však zadržela.

Třiačtyřicetiletý Mario Perez-Paz z Mexika a jedenadvacetiletý Juan Aguilar-Zavala tvrdili, že je oslovila žena ve Phoenixu a nabídla jim 1000 dolarů (zhruba 25 700 korun) za odvoz neznámých balíčků, uvedl server Tuscon News Now.

Podle úřadů podezřelí cestou vyházeli 170 kilogramů marihuany.

Reklama

Výběr článků

Načítám