Hlavní obsah

Piloti natočili, jak si ve stíhačce podávají tyčinku. K videu se ale nikdo nehlásí

Novinky, zkr

Zvláštní videozáznam se objevil na internetu minulý týden. Jsou na něm zachyceni piloti stíhačky, jak si v kokpitu podávají čokoládovou tyčinku. Ta se však vlivem beztíže mezi nimi ladně vznáší. K celkem kurióznímu záznamu se ale nikdo nehlásí, napsal server listu The Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Tyčinka doplula vzduchem až k druhému pilotovi

 
Článek

Na záběrech pořízených ve vzduchu za vysoké rychlosti je vidět, jak pilot posílá svému navigátorovi na zadním sedadle čokoládovou tyčinku Snickers. Poté, co se tyčinka chvíli vznáší, doputuje vzduchem dozadu a kopilot ji chytí do ruky. Jeho kolega ho za to pak odmění gestem se vztyčeným palcem.

Na první pohled to vypadá jako jasná reklama na tyčinku, její výrobce se ale dušuje, že s tím nemá nic společného. „Milujeme toto video, dokonce jsme ho sdíleli s našimi fanoušky, ale naše firma ho rozhodně nevytvořila. Nejsme ani duchovní otcové myšlenky,“ citoval server vyjádření výrobce.

Britský The Daily Mail uvedl, že podle helem by se mohlo jednat o piloty amerického námořního letectva. Ani to však není jisté.

„Stroj vypadá jako stíhačka námořnictva F/A-18. Ale je to jen odhad,“ uvedl mluvčí letectva pro The Huffington Post. Pravost i vznik videa tak doprovázejí velké otazníky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám