Hlavní obsah

Stařenka seřvala islámské bojovníky jako malé kluky

Novinky, zkr
Sýrie

Před pár dny se na internetu objevilo video, které vyvolalo velký ohlas. Na záběrech je zachycena starší žena, která se podle dostupných informací nebála postavit bojovníkům Islámského státu a pěkně od plic jim řekla, co si o nich myslí.

Stařenka se pustila do bojovníků IS

 
Článek

Na záznamu je vidět žena stojící u auta, ve kterém údajně seděli dva islámští radikálové. Rukou se přidržovala dveří jejich vozu a přes stažené okénko se do nich hned od začátku zostra pustila. „Vy ďáblové, obraťte se zpátky k Bohu. Nepopravujte nikoho a nikdo nebude popravovat vás.“ Podle serveru Russia Today pochází videozáznam ze Sýrie.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Stařenka mužům také připomněla, že Bůh sleduje všechno, co dělají. A že ani oni, ale ani syrský prezident Bašár Asad nezvítězí. „A co ti všichni, které jste zabili? A ten popravený Kurd? To vše je zakázané! Přísahám, nic z toho, co jste udělali, nebylo podle božích zvyklostí,“ křičela. “Nikdo z vás nevyhraje. Budete se jen dál zabíjet navzájem jako oslové.“

Kromě toho žena citovala i pasáže z koránu. Muži v autě ji celkem trpělivě poslouchali, po chvíli ale jeden z nich prohlásil, že nemají čas a ať odejde. Ani to však stařenku nezastavilo a dál pokračovala ve spílání.

Přesto, že není jasné, odkud záznam pochází a kdy byl pořízen, věnovala se mu řada zahraničních médií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám