Hlavní obsah

Lamborghini za 180 tisíc? Ano, ale nechtěli byste ho

Právo, Ivan Vilček

V rychlosti 307 kilometrů v hodině havarovalo loni v září na maďarské dálnici M7 Lamborghini Huracán s českými evidenčními čísly. Oba cestující jako zázrakem přežili. Nyní se to, co z luxusního automobilu zbylo, objevilo v nabídce největšího maďarského inzertního portálu za v přepočtu 180 tisíc korun.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda Lamborghini Hurácan na dálnici M7Video: Maďarská policie

 
Článek

Automobil prorazil svodidla a skončil v trávě, kde začal okamžitě hořet. Z vozidla za sedm miliónů korun nezbylo prakticky nic. [celá zpráva]

V inzerátu se nyní nabízí k prodeji například části předních brzd z havarovaného vozu. „Opravdová relikvie! Části předních brzd Lamborghini Huracán! Hodí se jako součást výzdoby autosalonu nebo kanceláře.“ oznamuje bombasticky inzerát.

Foto: repro http://olx.hu

Inzerát s vrakem Lamborghini Huracán

Na sociálních sítích se v Maďarsku rozběhla diskuse, jak může někdo nabízet k prodeji součásti auta, které prakticky shořelo na prach.

„V inzerátu dokonce tvrdí, že mají ke všemu papíry a doklad originality. Jak k tomu přišli?“ klade si otázku jeden z diskutujících.

Okresní prokuratura ve městě Kaposvár mezitím vznesla obvinění vůči 36letému řidiči. Agentura MTI uvedla, že muž byl obviněn z ohrožování silničního provozu s následkem vážného ublížení na zdraví. Spolujezdec, který šílenou jízdu natáčel na mobilní telefon, utrpěl při nehodě vážná zranění s trvalými následky.

Český majitel vozu na sociální síti uvedl, že lamborghini loni půjčil svému maďarskému kamarádovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám