Hlavní obsah

Ženě oznámili, že je těhotná. Za pár hodin porodila

Třiadvacetiletá Američanka porodila jen pár hodin poté, co jí lékař oznámil, že je těhotná. O těhotenství neměla nejmenší potuchy a jen si myslela, že trochu přibrala. Na svět přivedla zdravou 4,5 kilogramu vážící holčičku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Katherine Kropasová z Massachusetts přišla k lékaři s bolestmi zad a břicha. Vyšetření ale vážné zdravotní potíže vyloučilo. Pak gynekoložku napadlo udělat ultrazvuk břicha. Ten odhalil dítě v devátém měsíci těhotenství. Bolesti ve skutečnosti byly porodní a třiadvacetiletá žena pár hodin nato přivedla na svět zdravou dcerku.

„Přibrala jsem sice trochu v posledních týdnech, ale přišlo mi, že je to jen kvůli svátkům,“ dodala Kropasová v rozhovoru pro televizi WCVB.

„Už jsem podobné případy ve své kariéře zažila, stává se to často ženám s nadváhou či obézním, které mívají nepravidelnou menstruační periodu, takže si ničeho zvláštního nevšimnou. Kvůli tomu ale žena většinou zanedbá prenatální péči o dítě, v tomto případě ta péče rozhodně nebyla ideální,“ uvedla gynekoložka Jennifer Ashtonová v rozhovoru pro televizi ABC.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám