Hlavní obsah

Hudebník hraje na střelné zbraně

Utah

Americký hudebník Jim Huish pocházející ze státu Utah zaujal videem, ve kterém předvedl originální hudební kousek za doprovodu několika zbraní a to v mrazivém prostředí svého rodného domova.

BEZ KOMENTÁŘE: Hudebník předvedl skvělý hudební kousek, místo nástrojů posloužily zbraně

 
Článek

Muzikant Jim Huish originálně předělal verzi songu Cups, která byla vytvořena k filmu Ladíme! a v původní verzi ji nazpívala Anna Kendricková. Vytvořil tak hudební video, ve kterém používá k vytvoření známé melodie hned několik druhů zbraní a současně song ještě zpívá.

K udání rytmu si zpěvák pomáhá zbraněmi CZ75 a Walther P22. Pokaždé pistoli odjistí a vystřelí na kelímek a tím tak písničce dodá ten správný beat. Jim se svým parťákem nepoužívá pouze malé pistole, ale vytáhnou i větší zbraně jako například AR15 nebo AK47 a oba dva střílením na cíl vytvářejí rytmus písničky. Hudební nástroje tak v tomto případě nejsou vůbec potřeba.

Zpěv a zároveň manipulace se zbraněmi přitom nebyla vůbec jednoduchá. Natáčení totiž komplikovalo mrazivé počasí. Muzikant bojoval nejen se zmrzlými prsty, ale také se zbraněmi, které zamrzaly.

Hudebník Jim Huish je mimojiné součástí hudební formace Amber´s Drive.

Reklama

Výběr článků

Načítám