Hlavní obsah

Policista chytil řidiče, jak si přímo za volantem balí marihuanového jointa

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Redcliffe

Dvacetiletý řidič si den před Štědrým dnem během popojíždění v koloně na dálnici v australském Redcliffu balil marihuanovou cigaretu. Přitom ho ale přistihl policista, který vedle vozu zastavil na motorce. Incident tak bude mít soudní dohru, informoval server listu The West Australian.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík si během jízdy balil za volantem marihuanovou cigaretuVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Australská policie se ve vánočním týdnu zaměřila na bezpečnost na silnicích. A dobře udělala. Policisté, někteří z nich v civilu, nachytali stovky řidičů, kteří různými způsoby porušovali dopravní předpisy.

Jako například dvacetiletý mladík z Perthu, který byl už za svůj čin obviněn z držení konopí. Stejně tak jako jeho o dva roky starší spolujezdec z North Beach, který kromě toho čelí i obvinění z držení drogových propriet. Oba dva se budou zodpovídat před soudem.

Policisté během týdne testovali 41 motoristů na přítomnost drog. Sedm z nich mělo pozitivní test na amfetamin, další čtyři na marihuanu. Kromě toho přistihli 324 řidičů, kteří během jízdy telefonovali nebo posílali SMS zprávy, dalších 32 zase nemělo zapnuté bezpečnostní pásy. Jedna řidička si za volantem fotila selfie a snažila se ji poslat mailem přátelům.

Reklama

Výběr článků

Načítám