Hlavní obsah

Policista se nedobrovolně vezl pět kilometrů na kapotě auta

Novinky, vps

Jízdu, jakou rozhodně nechtěl zažít, má za sebou jeden ruský policista z Omsku. Řidič, který nezastavil u silniční kontroly, ho nabral na kapotu a zhruba pět kilometrů ho vozil po městě, než ho policisté zastavili. Nedobrovolnému pasažérovi se naštěstí nic nestalo.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič ujížděl v autě i s policistou na kapotě

 
Článek

Čtyřiadvacetiletý řidič bílé toyoty nezastavil na výzvu policistů a pokračoval v jízdě. Později vyšlo najevo, že neměl řidičský průkaz. Policie mu ho totiž odebrala v létě kvůli předchozím prohřeškům.

„O kousek dál jsme postavili zátaras, ale řidič odtlačil svým autem policejní vůz a nabral policistu, který se ho pokoušel zastavit,“ okomentoval incident, k němuž došlo minulý pátek, místní policejní mluvčí.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Řidič vezl policistu na kapotě asi pět kilometrů. Zastavit odmítal, policisté tak prostřelili pneumatiky jeho vozu.

„Byl jsem překvapený, že ten řidič viděl na cestu. Jel normální rychlostí, skoro jako by se nic nedělo,“ uvedl pro MailOnline Novel Treťjakov, který policistu na kapotě zachytil na video.

Řidiče policie zatkla, čelí obvinění z pokusu o vraždu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám