Hlavní obsah

Muž při soutěži brutálně napadl soupeřku a udeřil ji do obličeje

Někdy to je to opravdu tristní pohled, když se díváte na nejrůznější světové televizní soutěže. Pokud se vám při slovu soutěže vybaví Videostop či Kufr, není to úplně to, co máme na mysli. Ty byly příliš vlídné. V Rusku v jednom pořadu soutěžící způsobil krvavé zranění v obličeji ženě, se kterou bojoval o nové auto.

BEZ KOMENTÁŘE: Soutěžící brutálně napadl svou protihráčku v bikinách

 
Článek

Podstatou ruské soutěže bylo to, že automobil vyhraje ten z pěti soutěžících, který bude držet ruku na automobilu nejdéle. A jedna ze soutěžících, oděná pouze do hodně vyzývavého spodního prádla, neustále provokovala.

Mužova brutalita si rychle vysloužila záplavu kritiky, která směřovala i vůči tvůrcům show, že něčemu takovému nezabránili. Značná část diskutujících se však zaměřila také na to, že je klip značně vytržený z kontextu a ač není omluvy pro podobné násilí, tak lidé z osekaných záběrů mohou jen těžko chápat, proč soutěžící takovým způsobem vyletěl.

Ti, kteří sledovali show celou, uvedli, že žena tohoto muže i další soutěžící několik hodin provokovala, urážela a fyzicky napadala. Ten ji několikrát slušně požádal, ať toho nechá, ale ona pokračovala. Mlátila jeho i další soutěžící v show, nadávala a dokonce po ostatních i plivala.

Nevydržel provokace

Po několika hodinách už jeden ze soutěžících ztratil nervy a když mu mávala botama před očima, nevydržel, chytil ji za hlavu a srazil k zemi. Je to však ale zejména až následný úder rukou do obličeje, který vyvolal tolik negativních reakcí. Ač to tak z hlavní kamery vypadalo, muž ji udeřil otevřenou dlaní a nikoliv pěstí. A při pohledu na další soutěžící bylo z úsměvu patrné, že se s jeho činem asi vnitřně ztotožňovala.

Muž posléze přistoupil zpět k autu, ač už musel vědět, že soutěž prohrál.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám