Hlavní obsah

Žena se nenechala vtipálkem zastrašit a vysmála se mu do obličeje

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skryté kamery dnes číhají na lidi na každém rohu. I přesto je pořád dost takových, kteří se nechají nachytat. O to kouzelnější pak bývají reakce těch, kteří vtipálkům na špek neskočí. Jako například žena, kterou ve výtahu postava ze známé počítačové hry nechala naprosto klidnou a naopak ji rozesmála.

BEZ KOMENTÁŘE: Zatímco většina lidí se vtipálka lekla, žena se nenechala rozhodit

 
Článek

Známý internetový vtipálek Yousef Saleh Erakat se převlékl za mystického boha hromu a blesku Lorda Raydena z populární videohry Mortal Kombat a číhal ve zdviži na nic netušící lidi. V kabině pak začal předvádět bojová gesta.

Většina z cestujících se minimálně lekla a některým alespoň na chvíli nahnal i strach. Jeden z mužů se dokonce snažil schovat za ženu, se kterou do výtahu nastoupil. Naprosto odlišně ale reagovala černoška ve středních letech. Ta nejdřív vtipálka nehnutě pozorovala a pak dostala záchvat smíchu.

Mortal Kombat poprvé

Erakat má na svém kontě řadu podobných kousků a přímo touto počítačovou hrou se nenechal inspirovat poprvé. Minule se však přestrojil za mrazivého hrdinu Sub-Zera. Ani tehdy ale nevylekal úplně všechny.

BEZ KOMENTÁŘE: Setkání s hrdinou z videoher bylo pro lidi ve výtahu velkým překvapením

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám