Hlavní obsah

Nejkrásnější dívky z celého světa se sjely do Londýna

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Do britské metropole přiletělo v úterý 125 královen krásy, které tam budou bojovat o titul Miss World 2014. Na stejném místě se v roce 1951 konal úplně první ročník této soutěže. Spolu se soutěžícími přicestovala i loňská vítězka Megan Youngová, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Podívejte se na nejkrásnější dívky z celého světa včetně loňské královny krásyVideo: Reuters

 
Článek

Účastnice letošního ročníku se poprvé hromadně představily veřejnosti. V Londýně stráví celkem tři týdny. „Myslím, že je to příležitost pro ženy ukázat, že krása je něco vnitřního, že to není jen fyzická záležitost. Pro mě je nejdůležitější být dobrým člověkem,“ prohlásila Miss Mexiko Daniela Alvarez Reyesová.

Loňská nejkrásnější dívka, která pochází z Filipín, se zase svěřila, jak jí vítězství pomohlo věnovat se tomu, čemu vždy chtěla. „Vyhrát korunku Miss World bylo něco, co jsem opravdu chtěla, protože jsem chtěla pomáhat v charitě. Skončila jsem s prací, všechno jsem opustila, bylo to pro mě buď všechno, nebo nic,“ uvedla.

Letošní ročník ale zastínila tragická událost. Miss Honduras María José Alvaradová byla nalezena zastřelená jen několik dní před odletem na londýnský galavečer. Spolu s ní našli mrtvou i její sestru Sofii. Zřejmě se jednalo o zločin ze žárlivosti.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: María José Alvaradová zvítězila v honduraské soutěži krásyVideo: Reuters

O tom, kdo se stane Miss World 2014, se rozhodne během finálového večera, který se bude konat 14. prosince.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám