Hlavní obsah

Soutěž o nejkrásnější pozadí vyhrála dvaadvacetiletá blondýna

– Sao Paulo
Novinky, zkr

Letošní ročník brazilské soutěže krásy o nejhezčí pozadí zná svou vítězku. Miss Bumbum 2014 se stala dvaadvacetiletá blondýna Indianara Carvalhová, jejíž vítězství v průběhu klání tipoval asi jen málokdo. Favoritkou byla totiž Claudia Alendová, označovaná za dvojnici herečky Megan Foxové. Ta skončila nakonec druhá, napsal server televizní stanice Fox.

BEZ KOMENTÁŘE: Vítězkou soutěže o nejkrásnější pozadí se stala Indianara Carvalhová

 
Článek

Čtvrtého ročníku populární soutěže se jako každý rok zúčastnilo 27 dívek, z každého brazilského státu jedna. Do pondělního finále jich pak postoupilo 15. „Nečekala jsem, že vyhraju, ale samozřejmě, že jsem vyhrát chtěla. Je to pro mě velká čest, že jsem získala tento titul, protože reprezentuje všechny brazilské ženy,“ řekla po finále Carvalhová zastupující stát Santa Catarina.

BEZ KOMENTÁŘE: Favorizovaná Claudia Alendová, přirovnávaná k Megan Foxové, skončila nakonec druhá

Kromě korunky si odnesla peněžitou výhru v přepočtu zhruba 50 tisíc korun a kontrakty v modelingu na dalších téměř 700 tisíc korun. Účastnice těchto soutěží mají většinou dveře otevřené i do šoubyznysu.

BEZ KOMENTÁŘE: Devětatřicetiletá Patricie Oliveirová se stala nejstarší soutěžící všech ročníků

Ani letošní ročník se neobešel bez skandálů. Každoročně se objevují spekulace o tom, že některé dívky uplácejí porotu, a nebylo tomu jinak ani letos. Vítězka zase vzbudila v říjnu rozruch poté, co se snažila vyfotit spoře oděná u Eiffelovy věže v Paříži. A bez komentářů se neobešel ani samotný výběr účastnic. Patricii Oliveiraové bylo totiž 39 let, což z ní učinilo dosud nejstarší soutěžící v historii celé akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám