Hlavní obsah

Muž z Ruska vypadá jako ptakopysk

Novinky, zkr
Rusko

Ruský designér Jeňa Bolotov začal ve svých osmnácti letech se svojí fyzickou proměnou. Nyní, po osmi letech, ji dokončil a říká, že teď je z něj ptakopysk. A opravdu tak vypadá, napsal server listu Huffington Post.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž se proměnil v ptakopyska. Skutečně tak vypadá

 
Článek

Šestadvacetiletý muž má obličej přetvořený extrémními piercingy. Není jich sice moc, přesto se jeho vizáž výrazně změnila. „Navenek jsem nyní ptakopyskem. Můj vzhled je takový, jaký chci, aby byl. To, co jsem podstoupil, vyžaduje statečnost,“ uvedl.

Nejvýraznějším znakem v Bolotovově obličeji jsou jeho rty, připomínající zobák ptakopyska. Ve rtech má totiž vloženy dva plugy. „Moc to nebolí. Nejdřív tam dáte jednu velikost a čekáte, až se to zcela zahojí. A po čase vyměníte například plug o průměru tři centimetry za větší, který má třeba tři a půl centimetru,“ popsal serveru Infooid.

Američan se proměnil v tygra

Extrémní transformace těla má příznivce po celém světě. Jedním z neznámějších byl Američan Dennis Avner známý spíše pod přezdívkou „kočičí muž“.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž přetvořený operacemi do podoby tygraVideo: Guinness World Records

Proměnit se v tygra mu pomohlo 14 chirurgických zákroků, řada kosmetických procedur, tetování i piercingy. V listopadu 2012 muž, který byl zapsán i v Guinnessově knize rekordů, ve věku 54 let zemřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám