Hlavní obsah

Nevěsta zvedla závoj a novomanžel požádal o rozvod

Muž v Saúdské Arábii požádal o rozvod těsně poté, co svou manželku na svatbě poprvé spatřil. O jeho kvapném rozhodnutí, které nevěstu zdrtilo, informoval server The Times.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Před svatbou, která se konala ve svatém městě Medina, se tento pár nikdy neviděl tváří v tvář. Když nevěsta zvedla závoj, aby po svatebním obřadu zapózovala fotografům, novomanžel se zhrozil a okamžitě požádal o rozvod, což vyvolalo značný chaos.

„Ty nejsi dívka, se kterou bych se chtěl oženit,“ prohlásil.  Nejsi taková, jakou jsem si představoval. Omlouvám se, ale rozvádím se s tebou,“ dodal. Svatební hosté se snažili utěšit zdrcenou nevěstu a novomanžela přesvědčit, aby změnil názor. Ten to ale rezolutně odmítl.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Není jasné, proč se pár rozhodl před svatbou na sebe alespoň nepodívat. Dokonce i v tradičních konzervativních saúdských rodinách už je zvykem, aby se muž a žena před svatbou jednou osobně setkali.

Reklama

Výběr článků

Načítám