Hlavní obsah

Mladík podpořil žádost o ruku 99 iPhony. Nepomohlo to

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skoncovat se samotou se rozhodl mladý Číňan z Kantonu, který se konečně odhodlal požádat o ruku svou vyvolenou. A aby měla jeho žádost tu správnou váhu, koupil celkem 99 iPhonů 6, z nichž poskládal velké srdce. Přesto ale dívka řekla ne.

Foto: Weibo

Mladík poskládal telefony do tvaru srdce.

Článek

Jak informoval místní tisk, za 99 iPhonů mladík zaplatil asi 80 000 dolarů (téměř 1,8 miliónu korun), což představuje jeho dvouletý plat. Ale dívce to zjevně nestačilo. Přesto zklamaný nápadník slaví jistý úspěch. Fotografie jeho žádosti o ruku se totiž staly nejžhavější senzací na čínském mikroblogovém serveru Weibo.

A kromě toho mu ještě zůstaly všechny jeho iPhony. Což není tak málo – podle nedávného průzkumu veřejného mínění by každý pátý muž měl raději iPhone 6 než přítelkyni. Nový model tohoto telefonu je tak ještě přitažlivější než předchozí – po uvedení iPhonu 5 na trh uvedl každý osmý muž, že by se raději vzdal ženské náruče, pokud by ji mohl vyměnit za nový telefon firmy Apple.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám