Hlavní obsah

Řidič špatně zaparkoval, auto s ním prorazilo zeď

Novinky, vps

Na vlastní nepozornost doplatil Brazilec, který v sobotu při parkování auta nejspíš nezatáhl ruční brzdu. Vůz se totiž rozjel a s mužem, který se ho snažil zastavit, prorazil zeď. Nešťastníkovi se ale nic vážného nestalo, uvedl brazilský server Globo.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič zapomněl zatáhnout ruční brzdu, jeho auto ho přejeloVideo: LiveLeak.com

 
Článek

K incidentu došlo v prodejně aut ve městě Itápolis. Její zaměstnanec Denílson Adabo se vracel s jedním z vozů z myčky. Zajel do dvora, tam ale při parkování zapomněl na brzdu a auto se rozjelo.

Na záběrech z bezpečnostní kamery je vidět, jak se 46letý muž snažil vůz zastavit. Auto ale jelo z kopce, takže se mu to nepodařilo. Vůz s ním nakonec prorazil zeď na druhé straně ulice.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Naštěstí neutrpěl žádnou zlomeninu. Zotavuje se doma a za pár dní by měl být zpět v práci,“ uvedl pro Globo majitel prodejny a dodal, že jeho podřízený měl velké štěstí, protože se jedná o rušnou ulici a mohlo ho přejet jiné auto.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám