Hlavní obsah

Lidé mohou sázet na Zemana: Ztratí klíče od korunovačních klenotů?

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Netrvalo to dlouho a sázkové kanceláře se chopily aktuálně nejdiskutovanějšího tématu v české společnosti - přešlapů prezidenta Miloše Zemana. Nově si tak můžete vsadit například na to, že Zeman ztratí klíče od korunovačních klenotů či nechá rozpustit politickou stranu TOP 09.

Foto: ČTK

Prezident Miloš Zeman

Článek

Sázková kancelář Tipsport evidentně nevnímá Miloše Zemana jako zdatného sportovce. Na to, že překoná jezero Bajkal ve svém gumovém člunu je totiž vypsán kurz 50 ku jedné. Pokud se nestane zázrak, tak asi nebudou zúročeny sázky těch, kteří si za kurzu 80 : 1 vsadí na to, že Zeman získá Nobelovu cenu míru.

Pokud máte za to, že budou Hovory z Lán přejmenovány na Horory z Lán, máte příležitost si vsadit za kurzu 25 : 1. A pokud se domníváte, že prezident zruší vánoční projev hlavy státu, aby se mohl po Vánocích pravidelně věnovat léčení virózy, můžete zpatnáctinásobit vsazenou sumu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Vsadit se dá třeba i na to, že Zeman do konce příštího roku odstoupí z prezidentského úřadu (20 : 1) či že zakáže činnost politické strany TOP 09 (6 : 1).

„Chvíli jsme váhali, zda vypisovat kurzy na dění kolem našeho prezidenta, ale nakonec jsme se rozhodli, že tak učiníme. Myslím, že to jsou sázky pro opravdové znalce, zhodnotil vtipnou nabídku s úsměvem mediální zástupce Tipsportu Michal Peterka.

Vyznamenaný Kim Čong-un?

Sázková kancelář Chance pak umožňuje lidem vsadit na to, že Zeman ztratí klíče od korunovačních klenotů. Kurz 5 ku jedné naznačuje, že se bookmakeři této možnosti poměrně reálně obávají. Kurz 7 : 1 je pak vypsán na to, že Miloš Zeman vyznamená řádem současného korejského vůdce Kim Čong-una.

A protože přátelství se meze nekladou, a prezident Miloš Zeman je člověk velmi přátelský, můžete si za kurzu 10 : 1 vsadit také na to, že bude na Hradě otevřena čerpací stanice Lukoil – společnosti, kterou v Česku vede prezidentův poradce Nejedlý...

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám