Hlavní obsah

Autobusák se popral se dvěma cestujícími

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Jako malí kluci se servali dva cestující a řidič londýnského autobusu. Celý spor vypukl kvůli ceně jízdenky. Muži se nechali natolik unést svými emocemi, až skončili ve tvrdém souboji na zemi na ulici, napsal server listu Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič autobusu se popral s dvěma cestujícímiVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Třiadvacetiletý Sean Dickson a stejně starý Tyler Belgrave-Beeds se začali s řidičem autobusu číslo 89 Davidem Newsteadem dohadovat kvůli jízdnému, které nechtěli zaplatit. Evidentně se však nedohodli. Pasažéři tedy vystoupili ven z vozu, přitom na něm ohnuli boční zrcátko.

To si ale čtyřiačtyřicetiletý autobusák nenechal líbit a vyrazil za nimi ven. Po jednom z mužů se ohnal pěstí, pak si srovnal zrcátko. Když ale jeden z mladíků sebral cosi ze země a hodil to do autobusu, Newstead už neudržel nervy na uzdě a po výtržníkovi vystartoval. Tomu hned přispěchal na pomoc i jeho kamarád.

Během pár minut přijela na místo policie a všechny tři zadržela. Incident se odehrál 27. března. Řidič autobusu byl shledán vinným už v květnu, mladíky odsoudil soud za výtržnictví tento týden.

Reklama

Výběr článků

Načítám