Hlavní obsah

Řidič se pustil do souboje s bránou. Prohrál

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepochopitelný zkrat předvedl islandský řidič, který se pokoušel prorazit bránu podzemního parkoviště. Jeho počínání nebylo úspěšné, po nacouvání do konstrukce totiž skončil na střeše.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič versus brána

 
Článek

Komický incident z Reykjavíku je už hodně vousatý, došlo k němu před třemi lety. Video se ale na veřejnost dostalo až tuto středu.

„Mnohokrát jsme byli požádáni, abychom video zveřejnili. Rozhodli jsme udělat to až teď, po předchozí poradě s právníky. Zdráhali jsme se ho vypustit ven dřív, ale řekli jsme si, že tohle je případ videa, které by veřejnost měla vidět,“ citoval islandský zpravodajský server Visir Alberta Guðbrandssona, správce komplexu Höfðatorg Tower, v němž k nehodě došlo.

Důvody řidičova agresivního počínání se už ale na veřejnost nedostaly. Ví se jen, že se mu nic nestalo. Bez zranění vyvázla i žena, která ho doprovázela. Guðbrandsson dodal, že bránu museli vyměnit za novou. Vzniklá škoda dosáhla výše v přepočtu 900 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám