Hlavní obsah

Helena Houdová rodinu nyní neplánuje

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ačkoliv Miss ČR 1999 Helena Houdová na vlastní rodinu zatím nepomýšlí, děti zbožňuje. Svou přízeň jim dokazuje prostřednictvím své Nadace Slunečnice. S postiženými dětmi tráví každoročně prázdniny na táboře.

Článek

"Mnozí lidé si myslí, že charitativní činnost dělám proto, že se to jaksi sluší, že chci být in. Ale v tom to opravdu není. Ty děti mě dojímají. Osud jim nedal všechno, co jim měl dát. A tak mě těší, že mě mají rády, že jim mohu trochu pomoci. Mám pocit, že se mi to vrací," domnívá se Houdová.

Usadit se zatím nechce

Helena Houdová neustále pracuje v modelingu a je dost vytížená. Nedávno v USA dokonce zkolabovala. [celá zpráva] Právě má za sebou focení série snímků pro prestižní časopisy.  

"Je to těžká a tvrdá práce, možná se to tak ani nezdá. Jinak pendluji mezi Los Angeles a New Yorkem, ale nastálo žiji v L. A," uvedla modelka, která za svůj domov považuje také naši republiku.

"Je mi ale úplně jedno, kde vlastně žiji, jestli v Čechách, v New Yorku nebo v Hollywoodu. Důležité je, s kým žiji. Já se snažím seznamovat se a poznávat nejrůznější lidi. Ale na to, abych se, jak se říká, usadila a měla miminko, vůbec ještě nepomýšlím. Ale někdy bych ho chtěla mít," usmála se Helena.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Houdovou přepadl lupič

Miss České republiky z roku 1999 Helenu Houdovou přepadl ve středu v Plzni neznámý lupič. Dal jí facku a sebral tašku s osobními věcmi. Třiadvacetiletá...

Helena Houdová vyzkouší divadelní prkna

Helena Houdová, ve světě uznávaná modelka a držitelka titulu Miss ČR 1999, v létě dočasně vymění přehlídková mola za divadelní jeviště. Zazáří ve hře Viliama...

Helena Houdová omdlela při práci

Čtyřiadvacetiletá Helena Houdová, světově uznávaná modelka a bývalá česká královna krásy, která se právě v těchto dnech nachází pracovně v New Yorku, ve středu...

Výběr článků

Načítám