Hlavní obsah

Učitelka se porvala se studentkou, prý byla v právu

Novinky, vps

Ke rvačce mezi vyučující a studentkou došlo na jedné ze středních škol v americkém Baltimoru. Učitelku poslala škola na placené volno, studentka byla obviněna z napadení. Případ je ale nadále vyšetřován, uvedla americká média.

BEZ KOMENTÁŘE: Učitelka se porvala se studentkou

 
Článek

Z videí, která natočili studenti, vyplývá, že agresorem opravdu byla studentka. Podle výpovědí třída psala test a učitelka řekla dívce, ať přestane používat svůj mobilní telefon, jinak bude muset práci ukončit.

Tím začal verbální konflikt, který se po chvilce změnil ve fyzický, když studentka začala po vyučující házet různé předměty. Následně se mezi dvojicí strhla rvačka na chodbě. Několik studentů se jí snažilo zabránit, podařilo se jim to však jen částečně.

„Ta studentka to neměla dělat, ale učitelka neudělala nic špatného, když jí ránu vrátila, protože to byla sebeobrana,“ citovala stanice WBAL TV jednoho ze studentů, který si nepřál být jmenován. Objevily se ale i opačné názory, podle nichž měla učitelka situaci zvládnout lépe.

„Vyučující byla ošetřena a poslána na placené volno do té doby, než bude dokončeno interní i externí vyšetřování. Nezletilá studentka byla obviněna z napadení a předána rodičům,“ uvedla v prohlášení mluvčí školy.

Reklama

Výběr článků

Načítám