Hlavní obsah

Žena uvízla v komíně cestou za svým vyvoleným

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvakrát se v kalifornském Thousand Oaks dostala do problémů třicetiletá žena, která se netradiční cestou vydala do domu svého vyvoleného. Z komína, v němž uvízla, ji museli vyprostit hasiči, aby ji vzápětí policie obvinila z porušování domovní svobody. Obyvatel domu totiž o její návštěvu nestál.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženu museli z komína vysvobodit hasiči (video bez zvuku)Video: LiveLeak.com

 
Článek

Za mužem, s nímž se seznámila v internetové diskusi, se Genoveva Nunezová-Figueroaová rozhodla spustit komínem, ale špatně odhadla své proporce. Ve dvoumetrové šachtě uvízla a přivolaní hasiči museli komín rozebrat až na úroveň střechy a propláchnout mýdlovou vodou.

„Vězela tam napevno a cihly padající na hlavu byly to poslední, co měla zapotřebí," popsal situaci mluvčí záchranářů Bill Nash. Majitel domu Lawrence Fernandez nebyl v době "návštěvy" doma, na podivný hluk v komíně ho esemeskou upozornila sousedka.

Policistům Fernandez přiznal, že se s Nunezovou-Figueroaovou seznámil přes internet, párkrát se s ní i sešel, ale tím prý všechno skončilo. Do jeho domu se údajně pokusila dostat několikrát.

Vetřelkyně je na pozorování v losangeleské nemocnici. Po propuštění se bude zodpovídat před soudem z porušování domovní svobody a lhaní policistům. Při zatýkání totiž zapřela svou identitu.

Reklama

Výběr článků

Načítám