Hlavní obsah

Romantická žádost o ruku se změnila v drama

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Eric Barretto se rozhodl svoji přítelkyni požádat o ruku. Naplánoval k této slavnostní příležitosti let horkovzdušným balónem v blízkosti kalifornského pobřeží. Chtěl, aby se ten den stal nezapomenutelným. To se podařilo, ovšem nejen kvůli romantickému gestu.

BEZ KOMENTÁŘE: Po žádosti o ruku následovalo nouzové přistání u pobřeží

 
Článek

Vysoko nad zemí, v koši horkovzdušného balónu, se Barretto minulou neděli při západu slunce zeptal své přítelkyně, zda se stane jeho ženou. Souhlasila. Společně si pak užívali šťastné chvilky daleko od civilizace. Tím však jejich příběh o zasnoubení neskončil.

Silný vítr strhl balón z původní trasy. Pilot se proto rozhodl pro nouzové přistání u pobřeží kalifornského městečka Del Sur. Balón postupně ztrácel výšku, háček byl ale v tom, že se stále vznášel nad vodou.

Pilot spustil lano surfařům, kteří si přímo pod balónem užívali podvečerní vlnobití. Předtím, než přijeli záchranáři, pomohli balón přiblížit břehu. Pasažéři mezitím vyskákali do vody.

Nikdo nebyl zraněn a Barretto událost shrnul tím, že jeho snoubenka bude mít alespoň na svatbě co vyprávět.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám