Hlavní obsah

Bankomat rozdával lidem peníze zadarmo

Novinky, vps

Jako ve snu se museli minulý týden cítit v londýnské čtvrti Tooting lidé, kteří si chtěli vybrat peníze z bankomatu na místní hlavní ulici. Zařízení je totiž vydávalo, aniž by lidem strhlo částku z účtu. Peníze si navíc mohli nechat – nejednalo se totiž o chybu, ale o reklamní akci sázkové kanceláře.

BEZ KOMENTÁŘE: Bankomat v Londýně rozdal lidem zadarmo v přepočtu 350 tisíc korun

 
Článek

Novinka o bankomatu, který rozdává peníze, se rychle rozkřikla a zanedlouho se u něj vytvořila fronta. Proces výběru vypadal na obrazovce stejně jako u běžných bankomatů, lidé ale nemuseli zadávat PIN.

Mnozí jako by zdánlivě neuvěřitelné zprávě nevěřili a raději vybírali po menších částkách pro případ, že by jim částka nakonec byla naúčtována. Na některé ale i tak čekalo překvapení.

„Dal jsem tam kartu a vybral 40 liber. Už jsme s přítelkyní odcházeli, když vtom bankomat znova zapípal a vydal další peníze. Dal jsem si je rovnou do kapsy a spočítal je až doma. Bylo to 500 liber,“ citoval server MailOnline Huga Ellise, jednoho ze šťastlivců.

Celkem bankomat rozdal 10 tisíc liber (asi 350 tisíc korun). K akci se později přihlásila sázková společnost Betfair, která tímto způsobem propagovala svoji novou službu, umožňující získat lepší kurz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám