Hlavní obsah

Řidič byl tak zaujatý nevěstkami, že naboural do sloupu

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Archangelsk

V ruském Archangelsku došlo k úsměvné dopravní nehodě. Nikdo při ní nebyl zraněn, nad incidentem se ale nyní baví lidé po celém světě. Řidiče totiž evidentně zaujaly spoře oděné pouliční pracovnice, že k nim chtěl zacouvat. Zřejmě se ale přestal soustředit na řízení, protože u toho naboural do sloupu, napsal server Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič se zřejmě řízení moc nevěnoval

 
Článek

Ruské prostitutky v síťovaných punčochách a spodním prádle postávaly na silnici u přechodu pro chodce. Aby na sebe přilákaly pozornost, jedna z lehkých žen se vydala pomalým houpavým krokem přes zebru. Vzápětí jí naproti vyrazila i kolegyně.

Reakce motoristy byla téměř okamžitá. Ve své škodovce začal couvat směrem zpátky k dívkám. Pravděpodobně se však dostatečně nevěnoval řízení a naboural do sloupu, na kterém byl umístěn i semafor. Kuriózní nehodu natočil svědek Cornelius Kruglov.

„Zeptal jsem se ho, jak to bude vysvětlovat pojišťovně, ale nevypadal, že by se o tom chtěl bavit. Tak jsem to zveřejnil, aby věděli, co se skutečně stalo, pokud by dostali žádost o odškodnění,“ popsal svědek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám