Hlavní obsah

Rekordmana piercingů nepustili do Dubaje, prý kvůli černé magii

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Celníci ve Spojených arabských emirátech odmítli vpustit do země 55letého Němce Rolfa Buchholze, který je rekordmanem v počtu piercingů. Němec se nedozvěděl oficiální důvod, proč ho z letiště v Dubaji nepustili dál, informovala v pondělí agentura AP. Neoficiálně prý celníci mluvili o obavách, že Buchholz vzhledem ke svému neobvyklému zjevu praktikuje černou magii.

BEZ KOMENTÁŘE: Piercingový Rolf Buchholz

 
Článek

Buchholz, který má po celém těle 453 ozdob včetně stovky piercingů a implantátů v obličeji, cestoval do Dubaje na akci pořádanou jedním z místních nočních podniků, který se rozhodl návštěvníkům připravit program plný netradičních atrakcí.

Kromě akrobatů, polykačů ohně a mečů, trpaslíků či hadích žen se měl představit i Buchholz, který vyvolává údiv jen pouhým zjevem. Kromě obrovského množství piercingů po celém těle včetně genitálií se totiž pyšní třeba implantáty rohů na lebce nebo obřími kruhy v ušních lalůčcích.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Němec prošel minulý týden po příletu do Dubaje celní kontrolou, nakonec si ho ale zaměstnanci letiště odvedli k výslechu a odepřeli mu vstup do země z "bezpečnostních důvodů". Co úřady k tomuto kroku vedlo, se prý nedozvěděl. V rozhovoru s AP ale tvrdil, že slyšel zaměstnance letiště mluvit o černé magii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám