Hlavní obsah

Natáčení časosběrného videa mělo čtyřnohého narušitele

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělo to být úchvatné časosběrné video Národního parku Glacier v americké Montaně. Ale nepovedlo se. Na scéně se totiž objevil svišť, kterého nadmíru zaujala kamera, a rozhodl se, že ji blíže prozkoumá.

BEZ KOMENTÁŘE: Natáčení časosběrného videa narušil svišťVideo: Greenpeace USA

 
Článek

Video natáčela americká pobočka organizace Greenpeace, která se snaží upozornit na tání ledovců způsobené globálním oteplováním.

„Nenatočili jsme takové video parku Glacier, jaké jsme původně chtěli mít, ale místo toho jsme zachytili něco mnohem zajímavějšího,“ stálo ve vyjádření na facebookovém profilu organizace.

Svišť se před kamerou chvíli producíroval, a když si jí všiml, popošel k ní a začal olizovat čočku. Poté se ještě podíval na druhou stranu a nakonec kameru převrátil, čímž natáčení definitivně ukončil.

Video si rychle získalo pozornost, najdou se však skeptické hlasy, které tvrdí, že před kamerou „náhodou“ bylo nějaké chutné jídlo k nalákání sviště. Důkazy pro to ale samozřejmě chybějí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám