Hlavní obsah

Bankomaty rozdávaly lidem zadarmo peníze a dárky

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kanada

Jedna z kanadských bank se rozhodla, že odmění své věrné klienty. Na více než tisícovce svých poboček umístila minulý pátek zvláštní bankomaty, které zákazníkům vydávaly zdarma peníze a dárky. Dvanácti z nich dokonce splnily jejich životní přání, napsal server The Daily Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Bankomaty jako poděkování rozdávaly klientům peníze a dárky

 
Článek

Jako vyjádření díků za loajalitu dostal každý zákazník z bankomatu 20 dolarů (zhruba 400 korun). Na pobočkách v Torontu, Vancouveru, Montrealu a Calgary byl však umístěn speciální automatický děkovací přístroj, který si s klienty dokonce povídal.

Pro dvanáct předem vybraných zákazníků pak měl připraven i na míru šitý dárek. „Naši zaměstnanci znají své klienty velmi dobře a často je s nimi pojí úzké přátelství. Někteří si prošli těžkými časy, jiní byli jednoduše vybráni pro svou laskavost,“ popsal zástupce ředitele banky Chris Stamper.

Jednou z obdarovaných byla i Christine Toddová, která si nemohla dovolit vzít své dva syny na dovolenou. Bankomat jí tedy věnoval vstupenky do Disneylandu a zároveň dva šeky v hodnotě 1000 dolarů (zhruba 20 tisíc korun) na vzdělávání potomků.

Postarší žena zase dostala letenku do Trinidadu, aby mohla navštívit svou smrtelně nemocnou dceru. A baseballovému fanouškovi Miku Jobinovi bankomat vydal dres jeho oblíbeného týmu a zařídil mu setkání s hráči přímo na stadionu.

Reklama

Výběr článků

Načítám